inspiration

Sort by

Art journal: A Friend

An example of an art journal page, made with our vintage silhouette stencils and Distress ink. Scroll down and click on product description for a video in which you can see how I made it. You will also find an overview of the used products there.

Art journal: A kind word...

Deze vrolijke art journal pagina is gemaakt door Roelina. Zij heeft hier voor gebruikt Distress Oxide, stencil van Josephiena's Design en een stempel van Gummiapan. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Art journal: ABSOFUCKINGLYTELYNOT!

Een mooi art journal pagina die gemaakt is met stencils van Josephiena's design, stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Art journal: Bloemen

Deze keer een art journal pagina waar de bloemen van afspringen. Ik heb het bloemrijke rice papier van Stamperia gecombineerd met bloemen stempels van Gummiapan. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Art Journal: Christmas

Hieronder vind je een overzicht van de gebruikte producten.

Art journal: Happy Easter

Een vrolijke art journal pagina met narcissen. Met deze oranje/gele pagina haal je echt het voorjaar je art journal in. Met Distress ink Pumic stone heb ik schaduw achter de bloemen geprobeerd te maken, waardoor de bloemen meer afsteken tegen de achtergrond. En de achtergrond is minder fel van kleur is geworden. Scrol naar beneden voor een overzicht van gebruikte producten.

Art journal: Hello, it's time ...

Hieronder vind je een overzicht van de gebruikte producten.