Vogel & bloemen - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-031

Manufacturer: Josephiena`s
Availability: In stock
SKU: DP-031
Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een prachtig kunstwerk te creëren van 40 bij 60 cm, met de Donkere dramatische tovenares in het middelpunt. Het schilderij toont haar opvallende blik en felle persona, omringd door vogels die een vleugje chaos en kracht toevoegen. Het contrast tussen de felle persona van de tovenares en de etherische schoonheid van de vogels creëert een adembenemend effect. De set is een uitstekende creatieve uitdaging voor liefhebbers van Diamondpainting.
€44.95 incl tax
 • subtitles Full description

  Dit prachtige kunstwerk toont een kleurrijke vogel die op een boomtak zit in een stilleven met planten en vruchten. Het fantastische realisme en de aandacht voor detail maken het tot een prachtig voorbeeld van een gedetailleerd schilderij. Het gebruik van een hoorn des overvloeds-achtige opstelling van bloemen en fruit draagt bij aan het unieke en opvallende uiterlijk. De vogel, die lijkt op een kolibrie of een paradijsvogel, is een mooie illustratie met een lange snavel en staart. De levendige en levendige kleuren van het kunstwerk maken het een must-have voor kunstliefhebbers en een perfecte aanvulling op elke collectie of inrichting.

  Met een afmeting van 40 bij 60 cm is deze diamantpaintingset een perfecte grootte voor het weergeven van alle intrigerende details van het portret.

  De set bevat alles wat je nodig hebt om deze verbluffende afbeelding te maken, waaronder acryl diamantsteenjes in verschillende kleuren, een canvas met patroon, een stukje was, een roestvrijstalen pincet, een pen, drie vervangbare koppen voor het diamantapplicator en een schudbakje. Met deze materialen kunt u nauwkeurig de diamanten plaatsen om de afbeelding tot leven te brengen en de indrukwekkende details te accentueren.

  Het eindresultaat van deze diamantpaintingset is een prachtig kunstwerk dat zeker de aandacht zal trekken.

  Als u op zoek bent naar een uitdagende, maar tegelijkertijd bevredigende hobby, dan is diamondpainting de perfecte keuze. Het is een leuke en ontspannende activiteit die u de mogelijkheid biedt om een verbluffend kunstwerk te creëren dat u trots kunt ophangen in uw huis. Met deze diamantpaintingset kunt u uw artistieke vaardigheden uitbreiden en uw verbeelding de vrije loop laten.