Mysterieuze tovenares - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-047

Manufacturer: Josephiena`s
Availability: In stock
SKU: DP-047
Deze Diamondpainting set bevat alles wat je nodig hebt om een prachtig meesterwerk van fantasiekunst te maken. Het kunstwerk van 40 bij 60 cm toont een close-up van het gezicht van een betoverende vrouw in een sierlijk pantser. De set bevat hoogwaardige diamantjes om de ingewikkelde details tot leven te brengen. Het maken van deze Diamondpainting kan een ontspannende en meditatieve ervaring zijn en het eindresultaat zal een indrukwekkend kunstwerk zijn dat perfect is om op te hangen in elke kamer.
€44.95 incl tax
 • subtitles Full description

  Met deze Diamondpainting set breng je een meesterwerk van fantasiekunst tot leven in je eigen huis. Het middelpunt van het kunstwerk is een close-up van het gezicht van een mooie vrouw die zowel aantrekkelijk als indrukwekkend is. Haar betoverende jurk voegt een extra element van magie toe aan dit boeiende kunstwerk.

  Met een afmeting van 40 bij 60 cm is deze diamantpaintingset een perfecte grootte voor het weergeven van alle intrigerende details van het portret.

  De set bevat alles wat je nodig hebt om deze verbluffende afbeelding te maken, waaronder acryl diamantsteenjes in verschillende kleuren, een canvas met patroon, een stukje was, een roestvrijstalen pincet, een pen, drie vervangbare koppen voor het diamantapplicator en een schudbakje. Met deze materialen kunt u nauwkeurig de diamanten plaatsen om de afbeelding tot leven te brengen en de indrukwekkende details te accentueren.

  Het eindresultaat van deze diamantpaintingset is een prachtig kunstwerk dat zeker de aandacht zal trekken.

  Als u op zoek bent naar een uitdagende, maar tegelijkertijd bevredigende hobby, dan is diamondpainting de perfecte keuze. Het is een leuke en ontspannende activiteit die u de mogelijkheid biedt om een verbluffend kunstwerk te creëren dat u trots kunt ophangen in uw huis. Met deze diamantpaintingset kunt u uw artistieke vaardigheden uitbreiden en uw verbeelding de vrije loop laten.