Drakennest 2 - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-008

Manufacturer: Josephiena`s
Availability: In stock
SKU: DP-008
Deze Diamondpainting set biedt een uitdagend en bevredigend project om je creatieve vaardigheden te testen. Het bevat alles wat je nodig hebt om een prachtig 40 bij 40 cm kunstwerk te maken. Het ontwerp van de Afrikaanse olifant is adembenemend realistisch en heeft een betoverende symmetrie. De vlinderverlichting zorgt voor een psychedelische blacklight-stijl die je meeneemt naar een wereld van pure verbeelding. Het resultaat is een prachtig en uniek kunstwerk dat perfect is om aan de muur te hangen of om cadeau te doen aan creatieve vrienden of familieleden.
€30.95 incl tax
 • subtitles Full description

  De houding van de draak op het nest geeft een gevoel van trots en bescherming, wat suggereert dat de draak zijn eieren en familie fel beschermt. De ingewikkelde details en levensechte kwaliteit van de drakenschubben, gecombineerd met de zachte, zachte rondingen van het nest, maken dit tot een werkelijk prachtig kunstwerk. Deze afbeelding zou een perfecte familiefoto zijn voor liefhebbers van draken en fantasiekunst. Het witte en paarse kleurenpalet creëert een vredige en kalmerende sfeer, waardoor het een ideaal beeld is om in een huis of kantoor neer te zetten.

  Met een afmeting van 40 bij 40 cm is deze diamantpaintingset een perfecte grootte voor het weergeven van alle intrigerende details van het portret.

  De set bevat alles wat je nodig hebt om deze verbluffende afbeelding te maken, waaronder acryl diamantsteenjes in verschillende kleuren, een canvas met patroon, een stukje was, een roestvrijstalen pincet, een pen, drie vervangbare koppen voor het diamantapplicator en een schudbakje. Met deze materialen kunt u nauwkeurig de diamanten plaatsen om de afbeelding tot leven te brengen en de indrukwekkende details te accentueren.

  Het eindresultaat van deze diamantpaintingset is een prachtig kunstwerk dat zeker de aandacht zal trekken.

  Als u op zoek bent naar een uitdagende, maar tegelijkertijd bevredigende hobby, dan is diamondpainting de perfecte keuze. Het is een leuke en ontspannende activiteit die u de mogelijkheid biedt om een verbluffend kunstwerk te creëren dat u trots kunt ophangen in uw huis. Met deze diamantpaintingset kunt u uw artistieke vaardigheden uitbreiden en uw verbeelding de vrije loop laten.