Blauwe draak - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-055

Manufacturer: Josephiena`s
Availability: In stock
SKU: DP-055
Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een prachtig kunstwerk te creëren van 40 bij 60 cm, met de Donkere dramatische tovenares in het middelpunt. Het schilderij toont haar opvallende blik en felle persona, omringd door vogels die een vleugje chaos en kracht toevoegen. Het contrast tussen de felle persona van de tovenares en de etherische schoonheid van de vogels creëert een adembenemend effect. De set is een uitstekende creatieve uitdaging voor liefhebbers van Diamondpainting.
€44.95 incl tax
 • subtitles Full description

  Op de close-upafbeelding van de blauwe draak kun je elk ingewikkeld detail zien, van de schubben op zijn lichaam tot de scherpte van zijn klauwen. Het gebruik van felle kleuren voegt een gevoel van energie en vitaliteit toe aan de illustratie, waardoor deze echt opvalt. Het gebruik van felle kleuren voegt een gevoel van energie en vitaliteit toe aan de illustratie, waardoor deze echt opvalt. Dit schilderij is echt een prachtig kunstwerk dat een geweldige aanvulling zal zijn op elke collectie.

  Met een afmeting van 40 bij 60 cm is deze diamantpaintingset een perfecte grootte voor het weergeven van alle intrigerende details van het portret.

  De set bevat alles wat je nodig hebt om deze verbluffende afbeelding te maken, waaronder acryl diamantsteenjes in verschillende kleuren, een canvas met patroon, een stukje was, een roestvrijstalen pincet, een pen, drie vervangbare koppen voor het diamantapplicator en een schudbakje. Met deze materialen kunt u nauwkeurig de diamanten plaatsen om de afbeelding tot leven te brengen en de indrukwekkende details te accentueren.

  Het eindresultaat van deze diamantpaintingset is een prachtig kunstwerk dat zeker de aandacht zal trekken.

  Als u op zoek bent naar een uitdagende, maar tegelijkertijd bevredigende hobby, dan is diamondpainting de perfecte keuze. Het is een leuke en ontspannende activiteit die u de mogelijkheid biedt om een verbluffend kunstwerk te creëren dat u trots kunt ophangen in uw huis. Met deze diamantpaintingset kunt u uw artistieke vaardigheden uitbreiden en uw verbeelding de vrije loop laten.