RSS

Nieuwe producten

Kleine cactus - stans - Gummiapan - D230435

Ontdek de betoverende wereld van Gummiapan met de "Kleine Cactus" stans. Deze stans van ongeveer 23x81,5 mm biedt gedetailleerde cactusmotieven voor je knutselprojecten. Het hoogwaardige product van Gummiapan, geschikt voor de meeste stansmachines, voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan kaarten, scrapbookpagina's en geschenklabels. Bestel vandaag nog en laat je creativiteit bloeien!

Cactus - stans - Gummiapan - D230434

Ontdek de fascinerende Gummiapan Cactus! Met zijn enkele stans van ongeveer 39,5x62 mm, voegt deze stans een verfijnd tintje toe aan je projecten. Het merk Gummiapan staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze cactus-stans is geen uitzondering. Voeg natuurlijke schoonheid toe aan je creaties en laat je verbeelding de vrije loop met de Gummiapan Cactus. Verleg je creatieve grenzen en maak prachtige kunstwerken die tijdloos zijn.

Versleten deur - stans - Gummiapan - D230433

Ontdek de betoverende "Versleten deur" van Gummiapan, een prachtige stans met een formaat van ongeveer 43,5x93,5 mm. Deze hoogwaardige creatie voegt een vleugje nostalgie toe aan al je projecten. Met zijn gedetailleerde ontwerp en authentieke uitstraling, is de "Versleten deur" een must-have voor creatieve geesten die op zoek zijn naar karakter en verfijning. Bestel nu en laat je creativiteit de vrije loop met deze unieke stans.

Auto - stans - Gummiapan - D230420

Ontdek de Gummiapan "Auto", een must-have stans van hoogwaardige kwaliteit. Met een grootte van ongeveer 75x38,5 mm en gedetailleerd ontwerp voegt deze veelzijdige stans charme en persoonlijkheid toe aan je knutsel- en scrapbookingprojecten. Het vertrouwde merk Gummiapan staat garant voor duurzaamheid en geweldige resultaten. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer unieke ontwerpen met deze essentiële stans die eindeloze mogelijkheden biedt.

Cabriolet - stans - Gummiapan - D230419

Ontdek de Cabriolet van Gummiapan, een hoogwaardige stans met een indrukwekkend formaat van ongeveer 76x38 mm. Deze veelzijdige stans is een ware gamechanger voor knutselaars en kaartenmakers, waarmee gedetailleerde en verfijnde vormen kunnen worden uitgesneden. Met Gummiapan's toewijding aan vakmanschap en precisie, zal de Cabriolet stans uw creatieve projecten naar nieuwe hoogten tillen.

Rabarber - stans - Gummiapan - D230316

Ontdek de veelzijdige Rabarber van Gummiapan: een innovatieve set met 3 stansen in verschillende groottes (18,5x30 mm, 23x36 mm, 18,5x34,5 mm). Dit hoogwaardige gereedschap stimuleert creativiteit en voegt stijl toe aan uw projecten. Vervaardigd door Gummiapan, bekend om kwaliteit en aandacht voor detail, biedt Rabarber duurzaamheid en scherpe resultaten bij het stansen van diverse materialen. Verrijk uw creatieve visie en laat uw projecten bloeien met Rabarber!