Kaarten - albums

Door met een potlood of pen een van deze sjablonen te omtrekken en daarna uit te knippen kun je mooie kaarten, kleine albumpje of mini art journal maken.

Sorteren op
Tonen per pagina

Label 1 - Kaart-sjabloon - Josephiena`s Design

Label 1 - Kaart-sjabloon van Josephiena's Design. Dit sjabloon is 14, 5/10,5 - 10,2/6,2 cm groot. Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knipppen.

Label 2 - Kaart-sjabloon - Josephiena`s Design

Label 2 - Kaart-sjabloon van Josephiena's Design. Dit sjabloon is 14,4/10,4 x 10,2/6,2 cm groot. Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knipppen.

Label 3 - Kaart-sjabloon - Josephiena`s Design

Label 3 - Kaart-sjabloon van Josephiena's Design. Dit sjabloon is 14,5/10,4 x 10,5/6,4 cm groot. Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knipppen.

Ovaal - Kaart-sjabloon

Ovaal - Kaart-sjabloon van Josephiena's Design. Dit sjabloon is 14, 5/10,5 - 10,2/6,2 cm groot. Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knipppen.

Sok - Kaart-sjabloon - Josephiena`s Design

Sok - Kaart-sjabloon van Josephiena's Design. Dit sjabloon is 14,1 x 8,9 cm groot. Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knipppen.