CraftEmotions

Sorteren op

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Achtergrond tekst design

De CraftEmotions clearstamp bevat 1 achtergrondstempel, die ongeveer 55 x 60 mm groot is. Deze stempel heeft als thema versleten tekst. De stempel is vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken, art journaling en scrapbooking. Met deze stempel kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Bier

De CraftEmotions clearstamps set bevat zes stempels, waarvan de grootste ongeveer 9 x 8 mm tot 33 x 28 mm is. Deze set heeft als thema luchtballon. De stempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken en scrapbooking. Met deze stempelset kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Kitty & fish

De CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Kitty & fish is een hoogwaardige en schattige stempelset met 2 stempels, waarvan de grootste een oppervlakte van 37 x 34 mm heeft. Deze set is geschikt voor diverse papierambachten zoals scrapbooking en kaarten maken. De stempels zijn gemakkelijk te gebruiken en geven heldere en duidelijke afdrukken dankzij het gebruik van hoogwaardig polymeer. De afbeeldingen zijn ontworpen met het oog op katten- en vissenliefhebbers. Een onmisbaar onderdeel van uw creatieve toolkit.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Klaproos

De CraftEmotions clearstamps set bevat vijf stempels, waarvan de grootste ongeveer 28 x 9 mm tot 40 x 36 mm is. Deze set heeft als thema klaprozen en heeft een afmeting van 6x7cm. De stempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken en scrapbooking. Met deze stempelset kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Lelie

De CraftEmotions clearstamps set bevat twee stempels, waarvan de grootste ongeveer 55 x 48 mm en 24 x 37 mm is. Deze set heeft als thema bloemen en heeft een afmeting van 6x7cm. De stempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken en scrapbooking. Met deze stempelset kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Luchtballon en wolken

De CraftEmotions clearstamps set bevat vijf stempels, waarvan de grootste ongeveer 10 x 7 mm tot 57 x 41 mm is. Deze set heeft als thema luchtballon. De stempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken en scrapbooking. Met deze stempelset kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Tekst Gefeliciteerd NL

De CraftEmotions clearstamps set bevat zeven hoogwaardige stempels met afbeeldingen en teksten die geschikt zijn voor diverse projecten, waaronder verjaardagskaarten, geslaagd en andere feestelijke gelegenheden. De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor het gemakkelijk is om te zien waar u de afdruk maakt en perfect te positioneren. De set is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, en biedt knutselliefhebbers urenlang plezier.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Tekst Proost NL

De CraftEmotions clearstamps set bevat zeven hoogwaardige stempels met afbeeldingen en teksten die geschikt zijn voor diverse projecten, waaronder verjaardagskaarten, Mannenkaart. De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor het gemakkelijk is om te zien waar u de afdruk maakt en perfect te positioneren. De set is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, en biedt knutselliefhebbers urenlang plezier.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Tekst Stoere vent - Proost NL

De CraftEmotions clearstamps set bevat zeven hoogwaardige stempels met afbeeldingen en teksten die geschikt zijn voor diverse projecten, waaronder stoere mannen kaarten, journnal en andere feestelijke gelegenheden. De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor het gemakkelijk is om te zien waar u de afdruk maakt en perfect te positioneren. De set is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, en biedt knutselliefhebbers urenlang plezier.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Tekst Vakantie NL

De CraftEmotions clearstamps set bevat zeven hoogwaardige stempels met afbeeldingen en teksten die geschikt zijn voor diverse projecten, waaronder goede reis kaarten, travel journnal en andere vakantie gelegenheden. De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor het gemakkelijk is om te zien waar u de afdruk maakt en perfect te positioneren. De set is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, en biedt knutselliefhebbers urenlang plezier.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Text Happy Birthday EN

De CraftEmotions clearstamps set bevat drie stempels van verschillende groottes, waarvan de grootste ongeveer 56 x 10 mm is. De set bevat ook een tekststempel van 6x7cm met de tekst "Happy Birthday". De stempels zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen worden gereinigd met water en zeep of een stempelreiniger. Met deze set van clearstamps kun je creatief zijn en persoonlijke accenten toevoegen aan je projecten. Deze stempels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn ontworpen om heldere en scherpe afbeeldingen te produceren bij gebruik met inkt.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Zeewier

De CraftEmotions clearstamps set bevat drie stempels, waarvan de grootste ongeveer 55 x 19 mm tot 30 x 37 mm is. Deze set heeft als thema zee en heeft een afmeting van 6x7cm. De stempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken en scrapbooking. Met deze stempelset kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.