RSS

Blog

Vandaag een kaartje op het blog

Bekijk in de video hoe ik dit kaartje heb gemaakt.
Even wat anders, dan een art journal.

Bekijk de video hoe ik dit paneel heb gemaakt.
Ecoline kaarten. 28-05-2020

Wat kun je allemaal met Ecoline brush pennen?

Bekijk de video hoe ik deze kaarten heb gemaakt.
Vandaag is groen de kleur. Voor de achtergrond heb ik stencils van Josephiena`s Design, Cadence Premium acryl verf, Archival inkt en achtergrond stempels van Gummiapan.

Bekijk de video hoe ik deze Art Journal pagina heb gemaakt.
Vandaag wil ik deze Art Journal pagina met jullie delen. Het mooie rijstpapier van Cadence is goed te combineren met onze (josephiena`s design) patroon stencils.

Bekijk de video hoe ik deze Art Journal pagina heb gemaakt.
Tag: Veel Geluk 16-05-2020

Vandaag wil ik deze tag met jullie delen. Ik heb mijn distress inkt weer van stal gehaald. Je kunt er zulke leuke maar eenvoudige achtergronden mee maken. En dat in combinatie met stencils van Josephiena`s Design.

Bekijk de video hoe ik deze tag heb gemaakt.
Tag: Stoer 11-05-2020

Vandaag een stoere Mixed media tag. De stoere silhouet ketting en lamp van Josephiena`s Design is hierbij gecombineerd met een monster stempel van Gummiapan.

Bekijk de video hoe ik deze tag heb gemaakt.
Tag: eend 10-05-2020

Hhmmmm, en dan ligt er een knal gele tag op je tafel. Een mooie kleur lekker vrolijk, maar ik vind geel toch een uitdaging. Het is gewoon niet helemaal mijn kleur. Dan is de vraag wat kan er bij? Mijn antwoord was een eend, bloemen, een vleugje oranje/geel en groen.
Een eenvoudige pagina, maar dankzij de bruine kleuren een hele warme, vintage pagina en met dezelfde materialen een mooie tag
Een mooi voorbeeld van een stoere art journal pagina, waarin ik onder anderen rijstpapier, acryl verf en stencils gebruik.

Bekijk de video hoe ik deze pagina heb gemaakt.